• 27 novembre, 2017

    Servalia va participar en el Congrés de Restauració Col•lectiva 2017 de València.

    El passat 7 de novembre es va celebrar a València el CRC17 davall el marc del programa “Valencia, Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible, 2017”, la sostenibilitat va ser protagonista indiscutible del congrés.

La taula redona que va obrir enguany el Congrés de Restauració Col·lectiva, moderada per Mª José Torrejón (tècnica de seguretat alimentària de la Conselleria de Salut Pública de la Generalitat Valenciana) , es va dedicar a la seguretat alimentària i va estar composta per tres ponents que van abordar diferents visions d'esta temàtica de vital importància per al sector.

La nostra companya Zarza Burgés, directora de Gestió de Servalia, va ser la primera a intervindre amb una ponència que tractava sobre els “Beneficis de la norma internacional ISO 22000 per a la restauració col·lectiva”; una norma internacional de sistemes de gestió de seguretat alimentària per a la totalitat de cadena de subministre. Va parlar de l'adaptació d'esta norma a la restauració col·lectiva enumerant els seus avantatges principals, com l'augment del control de la documentació elaborada i de les no conformitats, i l'establiment d'una comunicació fluida, externa i interna. Tot això sense oblidar millores en el servici, en la gestió de recursos humans, en la planificació i en la imatge de l'empresa i, en general, una millora contínua o permanent, basada en el cicle PDC (planificar, fer, comprovar, actuar) .

imágenes adicionales