• 7 juny, 2017

    El Dia Nacional de la Nutrició

    El passat 28 de maig es va celebrar el Dia Nacional de la Nutrició.

El Dia Nacional de la Nutrició és una iniciativa de la Federació Espanyola de Societats de Nutrició, Alimentació i Dietètica (FESNAD) i compta amb la col·laboració de l'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AECOSAN) i, com sempre, amb el suport de la indústria farmacèutica i alimentària.

Ja que enguany el Dia Nacional de la Nutrició, 28 de maig, va caure en diumenge, es va celebrar la XVI edició del 26 al 28 de maig. El missatge va ser: "Este año, te llevamos al huerto", ja que enguany va estar dedicat a promocionar les fruites, hortalisses i verdures, a fi d'educar a la població sobre una dieta saludable.

Durant els dies 26, 27 i 28 de maig es van desenvolupar a nivell nacional una sèrie d'activitats en hospitals, escoles, universitats, farmàcies i centres comercials (conferències, punts d'informació, entrega de materials informatius a la població, etc.) amb la finalitat de difondre la importància que té el consum de fruites i verdures sobre l'estat de la salut de la població.